NOVAK POSLE EPSKOG TRIJUMFA NAD ĐEREOM: Imao sam razgovor sa sobom u ogledalu! Bio sam ljut

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023, 08:20

NOVAK POSLE EPSKOG TRIJUMFA NAD ĐEREOM: Imao sam razgovor sa sobom u ogledalu! Bio sam ljut

Sledi duel sa Hrvatom.

Neverovatan meč su odigrali Novak Đoković i Laslo Đere u osmini finala US Opena. Poveo je mlađi od Srba sa 2:0, ali na kraju je pobedio osvajač 23. Grend slema.

Posle 2:0 Novak je otišao u toalet i otkrio je šta se sve dešavala tamo.

- Neću da lažem, imao sam razgovor sa sobom u ogledalu. Bio sam ljut. Mislio sam šta bi trebalo učiniti. Morao sam da se nateram da dignem sebe, da verujem u sebe. Dešavalo mi se slično i ranije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekoliko puta nisam uspeo, ali večeras jesam - rekao je Novak posle meča i dodao:

- Neverovatno. Skoro je dva sata ovde, toliko je ljudi ostalo. Hvala vam mnogo. Toliko ste nas podržavali obojicu. Nadam se da ste uživali u ovom šou. Jedan od najtežih mečeva u ovoj i poslednjih nekoliko godina. Ovo je jedan od najboljih mečeva koje sam odigrao.

Nastavio je Novak da priča o meču, kao i o umoru.

- Ako se umorio, on to nije pokazivao. Igrao je bolje u petom setu, bolje nego treći i četvrti. Disao mi je za vrat, pretio brejkom, igrao zaista veoma dobro. U ovakvim uslovima odskok je nešto niži. Uslovi su nešto sporiji ove godine. Bilo mi je teško da nađem rešenje, svi aspetri igre su bili teški, ali nije išlo od početka. U trećem setu sam se podigao. Hvala svima koji su me podigli i bodrili me. Napravio sam još jedan brejk, pa sam shvatio da imam šansu da nastavim. Zaigrao sam agresivnije. Njegove igre nisu bile kao u prva dva seta, ali nisam se predavao do poslednjeg udarca.

Novak u sledećem kolu igra protiv Hrvata Borna Goje sa kojim se do sada u karijeri nije sastajao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.