NOVAK NIJE OVO ZASLUŽIO: Organizatori Australijan opena se propisno obrukali (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 19:27

NOVAK NIJE OVO ZASLUŽIO: Organizatori Australijan opena se propisno obrukali (FOTO)

Čudna ideja.

Srpski teniser Novak Đoković osvojio je 10. titulu na Australijan openu poštpo je u finalu sa 3:0 u setovima savladao Grka Stefanosa Cicipasa i ukupno 22. grend slem titulu u karijeri. Đoković je apsolutni vladar turnira u Melburnu, ali su se upravo organizator iAustralijan open prilično obrukali po završetku meča.

Australijan open je na svojim nalozima na drutšvenim mrežama objavio Top 5 tenisera i teniserki koje su u stigle do najviše trofeja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u pojedinačnoj konkurenciji, a prvo mesto drži Serena Vilijams sa 23 titule. Ipak, interesantan je raspored iza nje. Đoković se sa 22 grend slem titule izjednačio sa Rafaelom Nadalom, a toliko ima i Štefi Graf u ženskoj konkurenciji, dok je na petom mestu Rodžer Federer koji je u penziju otišao sa 20 titula.

So Novak hasn't moved from the 4th spot after winning his 10th AO...

okay lol pic.twitter.com/hA646kNb8o

— 𝚗𝚒𝚌𝚔. A⑨ (@NoleLondon) January 29, 2023

Ipka, iz nekog razloga organizatori Australijan opena su Novaka na toj listi stavili na četvrto mesto, iza Nadala i Štefi Graf iako Đoković ima više titula u Melburnu od pomenutog dvojca. Ako se za Nemicu i može razumeti da je kao dama dobila prednost, nije jasno po čemu bi Nadal od strane Australijan opena dobio prednost u odnosu na Novaka. Ni po engleskom alfabetu Nadal nije ispred Novaka, a ni po broju titula u Melbrunu, ali su organizatori turnira u Melburnu odlučili da urade baš ovakav grafički prikaz i izazovu lavinu komentara.

Pogledajte kako izgleda Marina, supruga Vojšeha Ščešnog

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.