NOVAK I NINA POČISTILI BRAZILCE: Sjajan start za srpski miks-dubl!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 13:48

NOVAK I NINA POČISTILI BRAZILCE: Sjajan start za srpski miks-dubl!

Obezbedili plasman u četvrtfinale.

Srpski miks dubl u sastavu Novak Đoković - Nina Stojanović uspeli su da se planiraju u četvrtfinale Olimpijskih igara. Oni su u danas savladali braziski par Luisa Stefani - Marselo Melo rezultatom 2:0 (6:3, 6:4) nakon sat i 9 minuta igre.

Srpski par je do osvajanja prvog seta došao nakon 26 minuta igre. Presudno u ovom setu bio je brejk koji su Đoković i Stojanovićeva osvojili pri rezultatu 3:2. Odmah u narednom servis gemu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su uspeli i da ga potvrde te stabilnom igrom dođu do osvajanja seta.

Nešto tvrđa igra viđena je na startu drugog seta kada je brazilski par pruižio značajniji otpor. Igralo se, tvrdo, poen za poen, ali je srpski par uspeo da sačuva svoj servis i ovoga puta dođe do brejka pri rezutatu 3:3.

U narednom gemu uspeli su da, uz pomoć sjajnih servisa Stojanovićeve, potvrde osvojeni brejk te dođu na korak od plasmana u četvrt finale.

Upeli su Brazilci da porduže ovaj meč osvajajući svoj servis gem i dolaska do rezultata 4:5, međutim Đoković je bio siguran u svoj servis, Nina sjajna na mreži i ofanzivi, i tako konačno okončali ovaj meč.

Novak i Nina će u četvrtfinalu odmeriti snage sa boljim iz duela u kojem se sastaju američki par Metek Sans - Ram i nemačka kombinacija Zigmund - Kravic.

Podsetimo se, Đoković je ranije tokom dana već odigrao jedan meč. On je savladao Alehandra Davidoviča Fokiu rezultatom 2:0 (6:3, 6:1). Njegov protivnik u četvrtfinalu singla biće Japanac Kei Nišikori.

PSV je „uništio“ Galatasaraj u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona sa 5:1, pa je večerašnji (20.00) revanš u Istanbulu formalnost, ali s druge strane, prilika da opet vidimo veliki broj golova. Kvota na GG3+ je 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Galatasaraj - PSV.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ališa Leman, fudbalerka iz Švajcarske

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.