NOVAK I BANJALUČKI SPECIJALITETI: Kada je hrana u pitanju, veoma sam zadovoljan

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 08:24

NOVAK I BANJALUČKI SPECIJALITETI: Kada je hrana u pitanju, veoma sam zadovoljan

Srbin je prvi nosilac na turniru.

Glavni grad Republike Srpske Banjaluka ove nedelje je domaćin ATP teniskog turnira, a svakako najvće zvezda je prvi reket sveta Novak Đoković.

Đoković je održao i prvu konferenciju za novinare u Banjaluci, koja je izazvala veliku pažnju medija.

Novinars Glasa Srpske, je interesovalo da li je Novak stigao da proba neke banjalučke specijalitete, a posebno ga je interesovalo da li se to odnosi na tešku hranu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Novak je odgovorio uz osmeh, istakavši da je to možda bilo ranije, kada je jeo meso, pošto su banjalučki specijaliteti vezani za meso, koje on više ne jede.

- Teško, to možda u prošlom životu, kada sam jeo meso, pošto ja meso više ne jedem. Banjalučki specijalitet su uglavnom bazirani na mesu, tako da verovatno neću to doživeti. Ali kada je hrana u pitanju, veoma sam zadovoljan, i u hotelu i ovde gde jedem, svi su toliko ljubazni i to je najlepši utisak. Ljudi su gostoljubivi, uzbuđeni što sam i sam ovde i ostali teniseri i žele da ostave najlepši utisak na sve goste, a ja se osećam najmanje kao gost, već kao kod kuće, to je ono što želim i da ostane najjači utsak ove nedelje - istakao je Đoković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.