NOVAK DIGAO UZBUNU: U 1h noću sve alarmirao! Od Ivaniševića tražio HITNO rešenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 11:41

NOVAK DIGAO UZBUNU: U 1h noću sve alarmirao! Od Ivaniševića tražio HITNO rešenje

Nije bio zadovoljan.

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Vimbldona. U četvrfinalu je pao Andrej Rubljov, a u medijima se pojavila informacija u vezi sa njegovim duelom protiv Huberta Hurkača.

Đoković je Poljaka dobio posle dva dana borbe, a zanimljiva stvar se desila u noći između prekida i nastavka duela.

Naime, srpski teniser je podigao uzbunu u svom timu i alarmirao trenera Gorana Ivaniševića. Novak je bio jako nezadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što nije uopšte uspevao da ugrozi Hurkača na njegovom servisu, koji je bio impresivan. Poljak je imao čak 33 asa i 80% poena osvojenih na svoj servis.

Đoković je želeo da se analizira i servis protivnika i njegov ritern i da se dođe do taktike na koji bi mogao da reši problem.

Pet Keš, osvajač Vimbldona iz 1987. ispričao je za Bi-Bi-Si, da je Ivanišević u 1h noću tražio video materijal iz prva dva seta.

- Imaju momka za statistiku sa kojim sam razgovarao juče, u tri sata ujutru, dobio je poruku od Gorana u kojoj je rekao: 'Želimo sve reprize riterna jer nije dobro riternirao protiv Hurkača, dajte nam sve riterne i greške Mislim da smo nešto pokupili, možete li mi ih poslati?“ Tri sata ujutru, ionako se završilo kasno - rekao je Australijanac u podkastu za Bi-Bi-Si 5.

From Pat Cash on BBC 5 Live:

Goran Ivanisevic messaged whoever it is that gathers this kind of thing at 1am two nights ago saying he wanted to see all the replays of the returns Djokovic hit against Hurkacz because Djokovic wasn't happy with it.

No stone unturned.

— The Tennis Podcast (@TennisPodcast) July 11, 2023

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.