NOVAK BESNEO NA SUDIJU: Publika ponovo ZVIŽDALA Đokoviću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 19:24

NOVAK BESNEO NA SUDIJU: Publika ponovo ZVIŽDALA Đokoviću!

To se od njih i moglo očekivati...

Novak Đoković je ušao u žestoku raspravu sa Fergusom Marfijem, sudijom u stolici, na finalu Vimbldona protiv Karlosa Alkaraza.

Ponovo je tema bila priprema za servis srpskog tenisera, zbog čega je Irac već bio kaznio drugog igrača planete tokom taj-brejka u drugom setu.

Sada je opet izrekao upozorenje Srbinu tokom najdužeg gema na meču, pa je Novak rešio da reaguje i pokušao da mu objasni da prebrzo stiska štopericu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja meri vreme koje je predviđeno za pripremu za servis.

U tim trenucima je publika sa tribina počela da zviždi i buče srpskom teniseru, pa je on onako sa besom licu gledao ka njima i čekao da se smire i potom nastavio da se objašnjava sa Marfijem.

¡La discusión entre Djokovic y el juez! 🗣️

Sigue la final de #Wimbledon por #ESPNenStarPlus 🎾 pic.twitter.com/52SPnDzbSM

— ESPN.com.mx (@ESPNmx) July 16, 2023

Srpski teniser je na kraju rekao da ne može da se pali štoperica odmah, dok on još ide da uzme peškir da bi se obrisao nego da sačeka da preuzme lopticu da krene ka servis liniji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.