NOVAC MU NIJE NAJVAŽNIJI: Mesi ODBIO DUPLO VEĆU ponudu od Kristijana Ronalda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 12:55

NOVAC MU NIJE NAJVAŽNIJI: Mesi ODBIO DUPLO VEĆU ponudu od Kristijana Ronalda!

Ostaje u Evropi...

Argentinski napadač Lionel Mesi neće prihvatiti astronomsku sumu saudijskog Al Hilal vrednu 400.000.000 evra godišnje, koja bi ga učinila duplo plaćenijim fudbalerom od Kristijana Ronalda, javlja Marka.

Ronaldo je zimus otišao u Al Nasr za 200.000.000 po sezoni. Sada Al Hilal želi da odgovori najvećem rivalu i dovede Mesija za pomenutih 400.000.000, ali izgleda da od toga neće biti ništa.

- Novac mu nije najvažniji. Drugi igrači >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su podlegli iskušenju, ali čini se da Mesi čeka druge opcije. Barcelona se nada čudu, a PSŽ da će ga zadržati. Utisak je da veća ponuda nije ključna. Situacija sa Ronaldom i Mesijem u Saudijskoj Arabiji nije ista - navodi Marka.

Mesiju (35) na leto ističe ugovor sa Parižanima. U ovom momentu nije izvesno da ćemo ga i naredne sezone gledati u Parizu.

Mnogi bi ga rado videli ponovo u Barseloni, ali za sada nema nagoveštaja da će doći do povratka u Kataloniju.

Šta je najbolja opcija za jednog od najboljih igrača svih vremena?

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.