NOVA SRAMOTA - IZ LAŽNE DRŽAVE UDARILI PO NOVAKU: Đoković povećava tenzije i nasilje

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 13:36

NOVA SRAMOTA - IZ LAŽNE DRŽAVE UDARILI PO NOVAKU: Đoković povećava tenzije i nasilje

Oglasio se Ismet Krasnići.

Predsednik Olimpijskog komiteta lažne države Kosovo Ismet Krasnići tražio je od Međunarodnog olimpijskog komiteta da pokrene disciplinski postupak protiv srpskog tenisera Novaka Đokovića zbog poruke "Kosovo je srce Srbije".

Poruka "Kosovo je srce Srbije, sptop nasilju", koju je Novak Đoković napisao na kameri posle meča prvog kola Rolan Garosa, izazvala je burne reakcije.

- Novak Đoković je još jednom promovisao srpsku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nacionalističku propagandu i koristio je sport kao platformu da to uradi. Njegove naknadne izjave na konferenciji za medije bez trunke žaljenja direktno utiču na povećanje tenzije i nasilja između dve zemlje – navodi se u saopštenju Krasnićija.

On je zatražio i "hitnu reakciju" MOK-a i otvaranje disciplinskog postupka protiv srpskog tenisera.

Međunarodni olimpijski komitet se ovim povodom još uvek nije oglašavao.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.