NOVA POČAST ASTORIJU: Reprezentacija Italije neće koristiti dres sa brojem 13

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2018, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA POČAST ASTORIJU: Reprezentacija Italije neće koristiti dres sa brojem 13

Tuga ne prestaje.

Reprezentacija Italije u prijateljskim mečevima protiv Argentine i Engleske neće koristiti dres sa brojem 13 i tako će odati pšočast tragično preminulom kapitenu Fjorentine Davideu Astoriju. Doskorašnji kpiten Viole preminuo je početkom meseca u snu u karantinu u Udinama uoči meča protiv Udinezea u Seriji A.

Nazionale, i numeri di maglia Nessuno con la 13 di Astori https://t.co/lWxNZBkCEB pic.twitter.com/IuN8qQzJxD

— Caterina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Giovanna (@caterinagio80) 22. март 2018.

Ranije ovog meseca su njegovi nekadašnji klubovi Fjorentina i Kaljari u Astorijevu čast povukli iz upotrebe dres sa brojem 13 koji je nosio i u dresu Italije. Astori je odigrao 14 utakmica za selekciju Italije, a poslednju prošlog maja protiv Izraela (1:0) u kvalifikacijama za Mondijal u Rusiji.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.