NOVA MEDALJA ZA VELJU: Stjepanović bronzani u Singapuru

Izvor: HotSport.rs, 01.Nov.2014, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA MEDALJA ZA VELJU: Stjepanović bronzani u Singapuru

Najbolji srpski plivač Velimir Stjepanović osvojio je bronzanu medalju u disciplini 200 metara leptir stilom na poslednjem mitingu Svetskog kupa u malim bazenima u Singapuru, prenosi Tanjug.
FOTO: STARSPORT

Stjepanović je trku završio sa vremenom od jednog minuta, 55 sekundi i 85 stotinki, drugi je bio Japanac Daija Sato, dok je prvo mesto zauzeo Čad Le Klos iz Južne Afrike sa sedam i po sekundi više u odnosu na srpskog plivača.
Stjepanović, koji je aktuelni >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << evropski šampion na 200 i 400 metara slobodnim stilom, sutra će učestvovati u trci na 200 metara kraul, dok će se Ivan Lenđer takmičiti na 50 i 100 metara leptir stilom.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

TEODOSIĆ OTKRIO: Najbolji igrač s ovih prostora bio je…


VUJOŠEVIĆ PONOVO PODIGAO GLAS: Neću da budem Vučićev sluga!


SRPSKI REPREZENTATIVAC PONOVO ODLIČAN: Simonović sjajan u pobedi Orteza




Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Bronza za najboljeg plivača Srbije na Svetskom kupu!

Izvor: Telegraf.rs, 02.Nov.2014, 09:27

Velimir Stjepanović aktuelni evropski šampion na 200 i 400 metara slobodnim stilom danas učestvuje na trci 200 metara kraul na poslednjem mitingu Svetskog kupa u Singapuru..Najbolji srpski plivač Velimir Stjepanović osvojio je bronzanu medalju u disciplini 200 metara leptir stilom na poslednjem...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.