Izvor: HotSport.rs, 03.Avg.2015, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA FUDBALSKA TRAGEDIJA: Postigao dva gola i umro na terenu!

Fudbaler austrijskog niželigaša Kajzerdorfa, Marvin Pastekao, preminuo je na terenu tokom utakmice na kojoj je bio dvostruki strelac.

Fudbalska tragedija sada je pogodila Austriju. Marvin Pastekao, igrač tamošnjeg niželigaša Kajzerdorfa umro je tokom utakmice sa Vapersdorfom.
Pastekao je na tom meču postigao dva gola i, kada se našao u situaciji da treći put zatrese mrežu, srušio se na travu i preminuo. Prisutni su u prvi mah pomislili da je fauliran. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Međutim, ubrzo je svima bilo jasno da je reč o nečemu mnogo gorem. Hitna pomoć je brzo reagovala, ali mladiću nije bilo spasa.
Pastekao je imao samo 21 godinu.
The post NOVA FUDBALSKA TRAGEDIJA: Postigao dva gola i umro na terenu! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.