NOVA DETONACIJA U ATINI: MVP finala Evrobasketa potpisao za PAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 09:21

NOVA DETONACIJA U ATINI: MVP finala Evrobasketa potpisao za PAO!

Zeleni prave moćan tim...

Španski reprezentativac Huanćo Hernangomes parafirao je ugovor sa Panatinaikosom malo iza ponoći, objavili su grčki mediji.

Brzo potom na svom Instagram nalogu gazda Atinjana Dimitris Janakopulos objavio je fotografiju Huanča u zelenom dresu, ali onom Bostonovom, gde je Huanćo proveo deo karijere, aludirajući na to da je Španac opet u istom ruhu – onom zelenom atinskom.

Agencija SDNA otkriva da je MVP finala minulog Evrobasketa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << – svi pamte njegovu neverovatnu partiju protiv Francuza u finalu i sedam trojki – potpisao na dve godine sa grčkim velikanom.

Njemu će taj potpis doneti 4,5 miliona evra za dve sezone.

On će tako postati novo zvučno ime u rosteru Panatinaikosa koji je ove sezone već doveo niz jakih evroligaških imena, Slukasa, Vildosu, Lesora...

Huanćo je bio i želja Barselone gde je njegov brat Vili stigao ovog leta međutim Atinjani su bili uporniji, imali su jače adute od posrnulog katalonskog kluba koji muku muči sa finansijama.

U dosadašnjoj karijeri, Huanćo je igrao za Estudijantes, Denver, Minesotu, Boston, San Antonio, Jutu i Toronto.

Najduže se zadržao u Denveru – četiri sezone.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Katarina Lazović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.