NOVA - DESETA TITULA U NIZU: Vojvodina u Beogradu zasluženo odbranila tron

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2023, 19:37

NOVA - DESETA TITULA U NIZU: Vojvodina u Beogradu zasluženo odbranila tron

Novosađani su u prvom duelu slavili posle produžetka.

Rukometaši Vojvodine su osvojili 11. titulu šampiona Srbije, a desetu u nizu. Slavili su u revanš meču finala plej-ofa u Beogradu protiv Partizana sa 28:20 (9:9) i budući da su dobili i prvi susret u Novom Sadu zasluženo su odbranili tron.

Posle izjedačenog prvog dela Partizan je stigao na 9:7 pred sam kraj, ali su Novosađani postigli dva gola za egal (9:9) na poluvremenu.

Partizan – Vojvodina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 20:28 (9:9)

Hala: Banjica, Beograd.

Partizan: Mihajlov (GK), Jović, Šotić, Lazović, Vesković, Varga, Milovanović, Čekić, Trnavac (GK), Kojadinović, Zečević, Mićić, Gudurić, Popović, Lazić, Petrić.

Vojvodina: Lučin (GK), Draško (GK), Perović (GK), Vasić, Milić, Vukovljak, Mohamed, Milenković, Pušica, Rađenović, Pešić, Draško, Tomić, Kurteš, Rogan, Pukhouski.

Poslednje vođstvo crno-belih na meču je bilo 14:13, a tada su gosti nanizali tri gola i prednost nisu izgubili do kraja.

Na kraju je bilo i ubedljivije nego što je bilo realno po pokazanom.

Vojvodina je u prvom duelu slavila sa 32:28 nakon produžetaka i mnogo bure na terenu.

Novosađani su inače na ovom meču igrali bez četvorice igrača – Milana Milića, Gregora Ocvirka, Luke Arsenića i Miloša Grozdanića, dok Partizan na raspolaganju nije imao Borisa Radivojevića i pomoćnog trenera Petra Žujovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.