NOVA BURA NA JADRANU! Zvezda poslala DOPIS ligi: Za sve šta se bude dešavalu u finalu odgovorni su oni

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 19:06

NOVA BURA NA JADRANU! Zvezda poslala DOPIS ligi: Za sve šta se bude dešavalu u finalu odgovorni su oni

Drugi pišu.

Košarkaši klub Crvena zvezda poslao je dopis ABA ligi zbog sudija koje su delegirane u finalnoj seriji u kojoj će igrati Zvezda i Partizan, objavio je portal B92.net.

Ovaj sajt navodi da  su informaciju dobili od izvora bliskog regionalnom takmičenju, a da su crveno-beli "neprijatno je iznenađeni izborom sudija za prve tri utakmice finalne serije plej ofa ABA lige na kojoj nema nijednog sudije iz Republike Srbije".

Arbitri koji su delegirani >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za prve tri utakmice su:

1. Pukl-Radojković-Nedović (prva utakmica 13.06);

2. Boltauzer-Koljenšić-Petek (druga utakmica 15.06);

3. Javor-Hordov-Kardum (treća utakmica 18.06);


Aktuelnom šampionu Srbije i regiona nije jasan izbor arbitara zbog, kako kažu, "nepobitnih činjenica da su u prošlosti bili oštećeni na nekolicini

utakmica na kojima su sudile sudije iz Republike Slovenije.

Sa Malog Kalemegdana pitaju zbog čega su ignorisane srpske sudije, posebno što su, izuzev Ilije Beloševića koji je povređen, mnogi izrazili spremnost da sude finalne utakmice.

Crveno-beli na kraju su dodali da je "svaka odgovornost za sve što se bude dešavalo u finalu od sada na ABA ligi, ukoliko Zvezda ne bude imala ravnopravan tretman (suđenje) i uslove da se normalno bori za trofej".

Finalna serija između Partizana i Crvene zvezde počinje u utorak 13. juna u 20 časova, a prednost domaćeg terena imaju crno-beli.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.