NOVA BOMBA NA OSTRVU: Murinjo spremio DŽAK para! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2018, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA BOMBA NA OSTRVU: Murinjo spremio DŽAK para! (FOTO)

Portugalac ne mari za milione.

Menadžer Mančester junajted Žoze Murinjo, nastavlja da troši novac. Portugalac je rešen da u redove Crvenih Đavola dovede defanzivca Napolija, Kalidu Kulibalija, a cena za njegov transfer je posebna.

 LE TALEK ODUŠEVIO ZVEZDAŠE: Detaljno opisao PAKAO koji čeka Parižane (VIDEO)

Njihova ponuda od 90 miliona evra za Kalidu Kulibalija je odbijena, ali bi za dvadesetak miliona više Napoli razmislio, pogotovo ako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostanu bez plasmana u top 16 Lige šampiona.

Manchester United prêt à mettre 100 millions d’euros pour Kalidou Koulibaly https://t.co/oZZdlerPVO

— Diam⭐🏆 (@DiamDeMars) December 9, 2018

Sad je sve na Junajtedu, ali i na njihovom najvećem rivalu Liverpulu, koji treba da pobedi Napoli, izbaci ih iz Lige šampiona, čime bi se verovatno otvorila vrata transfera, ako je zaista Vudvord spreman da za sjajnog Senegalca napravi ovaj korak i sruši sve rekorde kada su štoperi u pitanju.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.