NOLE SE NAKON POBEDE OBRATIO KOŠARKAŠIMA: Mi smo jedna od najuspešnijih nacija, krivo mi je što ih kritikuju

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2023, 08:48

NOLE SE NAKON POBEDE OBRATIO KOŠARKAŠIMA: Mi smo jedna od najuspešnijih nacija, krivo mi je što ih kritikuju

Uvek spreman da pruži podršku.

Najbolji teniser svih vremena,Novak Đoković, plasirao se u drugo kolo na US Openu, pošto je savladao Aleksandra Milera sa 3:0.

Po završetku meča, Novak Đoković se na konferenciji za medije dotakao i Mundobasketa, na kom učestvuje reprezentacija Srbije.

Nole je poželeo izabranicima Svetislava Pešića da održe dobru energiju i timsku atmosferu i da što manje obraćaju pažnju na komentare i distrakcije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Pratim naravno, obožavam košarku, imam puno prijatelja košarkaša, imam prijateljski odnos sa kapitenom. Nisam stigao da ih gledam jer je vremenska razlika veoma velika, ali pratim sve što se događa. Želim im da održe dobru energiju i timsku atmosferu i da što manje obraćaju pažnju na komentare i distrakcije. Ne pričam o košarci kao stručno lice, ali mi je krivo što mnogi daju sebe za pravo da kritikuju momke, da ih otpisuju i pre nego što počne turnir. Mi smo veoma uspešna košarkaška nacija, jedna od najusšenijih, drago mi je da su ispod radara. Tada imaju šansu da dokažu koliko su dobri - završio je Đoković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.