NOLE PROVOZAO CICIPASA U KOLICIMA: Grk otkrio šta nije smeo da uradi u duelu sa Đokovićem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 11:44

NOLE PROVOZAO CICIPASA U KOLICIMA: Grk otkrio šta nije smeo da uradi u duelu sa Đokovićem (FOTO)

Srbina na turniru startuje proiv Aleksandra Vukića.

Najboljis vetski teniser Novak Đoković se odlično zabavlja u Indijan Velsu. Nije bio pet godina na ovom turniru i očigledno da mu prija dolazak na takozvani peti grend slem.

Đoković se našalio sa Grkom Stefanosom Cicipasom koji je pristao da ga Nole provoza u kolicima za kupovinu.

Novak Djokovic just purchased a brand new 2024 Stefanos Tsitsipas pic.twitter.com/7aEqLEX9K1

— The Tennis >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Letter (@TheTennisLetter) March 8, 2024

Još uvek nije poznato da li je možda bila u pitanju neka opklada ili su dva dobra drugara poželela samo da se našale u trenucima slobodnog vremena u Indijan Velsu.

Njih dvojica dosta vremena provode zajedno u Kaliforniji, pa je tako osvanuo i snimak kako igraju fudbal. Grk je pričao o tome ko je bolji fudbaler.

- Još nisam spreman to da komentarišem, mislim da bih morao da odigram još nekoliko mečeva sa Novakom. Izgledao je prilično opušteno kada smo igrali, ali nisam smeo da startujem na njega jer sam siguran da mu se ne bi svidelo da to uradim - rekao je kroz osmeh Grk i dodao:

- Bilo je to vatreno nadmetanje sa ostalim momcima. Zabavili smo se, a ja sam se potpuno uneo u utakmicu. Retko se ovakve stvari dešavaju, da igramo nešto drugo, a ne tenis. Uživao sam mnogo i nadam se da ćemo ovakve stvari ponoviti u budućnosti.

Inače najbolji teniser sveta Novak Đoković meč drugog kola Mastersa u Indijan Velsu protiv Australijanca  Aleksandra Vukića počeće oko ponoći po srednjeevropskom vremenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.