NOLE? OTKUD TI? MOŽE SLIKANJE? Novak Đoković samo dan posle poraza u finalu Rolan Garosa NENAJAVLJEN stigao u komšiluk!

Izvor: Press, 13.Okt.2020, 10:59

"NOLE? OTKUD TI? MOŽE SLIKANJE?" Novak Đoković samo dan posle poraza u finalu Rolan Garosa NENAJAVLJEN stigao u komšiluk!

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, ponovo je posetio Bosnu i Hercegovinu.
foto:blic
Samo dan nakon što je izgubio u finalu Rolan Garosa od Rafela Nadala, Novak Đoković je nenajavljeno došao u komšiluk.
Oni koji su imali sreće da ga sretnu iskoristili su priliku da se fotografišu, a jedan od njih je i nekadašnji rukometaš visočke Bosne, Nedim Karamehić. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<

Podsetimo, ranije ove godine Novak je posetio Sarajevo gde je obišao Arheološki park “Bosanska piramida Sunca” kod domaćina Semira Osmanagića.
Trenutno nije poznato zašto je Novak tačno ponovo u Bosni i Hercegovini. Tokom prethodne posete istakao je da se odlično proveo u Visokom.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković ponovo posetio Sarajevo

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Okt.2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković kasno sinoć je "anonimno" stigao u glavni grad Bosne i Hercegovine, samo dan nakon poraza u finalu Roland Garosa od Rafaela Nadala, piše sarajevski portal Klix...Đokovićev dolazak nije uspeo da ostane anoniman, a s njim se na sarajevskom aerodromu fotografisao...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Đoković opet u Visokom, ovaj put sa Jelenom

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Okt.2020

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković, dan nakon poraza u finalu Rolan Garosa od Rafaela Nadala, stigao je u Bosnu i Hercegovinu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.