NOLE MU SPUSTIO SLUŠALICU, PA SADA PAZI ŠTA PRIČA! Šelton: Novak će i 2026. da bude u pet najboljih

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2023, 10:28

NOLE MU "SPUSTIO SLUŠALICU", PA SADA PAZI ŠTA PRIČA! Šelton: Novak će i 2026. da bude u pet najboljih

Ima drugog idola ipak.

Mlada nada svetskog tenisa, Amerikanac Ben Šelton je nedavno osvojio svoj prvi ATP turnir posle samo godinu dana na turu, a javnosti je postao poznat posle polufinala US opena sa Novakom Đokovićem, kada ga je srpski as "imitirao" tokom proslave, te mu "spustio slušalicu".

Šelton je oduševljen dugotrajnošću Novakove karijere i tvrdi da će najbolji teniser svih vremena i za tri godine biti među najboljima.

- Novak će i za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tri godine osvajati turnire i biti među prvih pet na svetu - ističe Šelton koji bi mogao već naredne nedelje u Parizu da ponovo ukrsti rekete sa Đokovićem.

Uzor iz detinjstva mu je ipak  Rodžer Federer.

- Mnogo sam studirao igru Rafaela Nadala, ali moj omiljeni igrač je uvek bio Rodžer Federer - kaže Šelton.

Kod Nadala mu je najinteresantniji jer su istog energičnog karaktera.

- Uvek sam pokušavao da ukradem neke tajne od Nadala. Divim mu se mnogo i verujem da ponekad na terenu podsećam na njega. Način na koji se borim, na koji se nikada ne predajem, sve su to njegove karakteristike koje sam naučio gledajući ga dok sam odrastao. Bio sam jedan od onih momčića koji su to oponašali na svakom mestu. Zato se nadam da ću imati borbeni duh kao on - rekao je Šelton.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.