NOKAUT, BEZ MILOSTI: Bobi odalamio Embida po nosu, sve je pucalo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 09:23

NOKAUT, BEZ MILOSTI: Bobi odalamio Embida po nosu, sve je pucalo (VIDEO)

Srbin žestok u porazu Dalasa.

Ako Nikola Jokić ima problema sa sudijama i brojem slobodnih bacanja koje izvodi, tako nešto je misaona imenica za Džoela Embida. Centar Filadelfije igra sjajnu sezonu kao i “seventisiksersi”, a u duelu sa Dalasom je ubacio 36 poena.

Čelsi je dobar deo posla oko plasmana u polufinale Lige šampiona obavio u prvom meču s Portom, kada je slavio sa 2:0, a večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (21.00) mu je na istom mestu (Sevilja, zbog virusa korona) ostalo da privede stvar kraju. Kvota na keca je 1,92, iks je 3,45, a dvojka 4,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Porto.

Zanimljivo, na Embidu su se u prvom poluvremenu promenila četiri čuvara koja su sakupila devet ličnih grešaka, a snažni centar je u tom periodu postigao 23 poena, uz čak 13 slobodnih bacanja.

Jedan od Embidovih čuvara je bio i Boban Marjanović koji je za sedam i po minuta sakupio dva poena i četiri skoka, a stigao je i da dobro “potkači” po licu nekadašnjeg saigrača iz Filadelfije.

“Joel Embiid gets too many calls” pic.twitter.com/Ih1ZxF6h9D

— ✊🏾 (@GoatedFlyer) April 13, 2021

Međutim, na kraju meča su se srdačno pozdravili.

Najbolji u Dalasu je bio Luka Dončić sa 32 poena.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Hiba Abuk, devojka Ašrafa Hakimija.

REZULTATI

Dalas – Filadelfija 95:113

Njujork – LA Lejkers 111:96

Orlando – San Antonio 97:120

Memfis – Čikago 101:90

Nju Orleans – Sakramento 117:110

Juta – Vašington 121:125

Golden Stejt – Denver 116:107

Finiks – Hjuston 126:120

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LIGA ŠAMPIONA: Čelsi ima zicer, ali Porto baš ume da bude kost u grlu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021

Meč u Londonu na programu je u 21 čas...Ogroman posao oko plasmana u polufinale Lige šampiona Čelsi je završio pre šest dana u Portugaliji kada je savladao Porto sa 2:0...Čelsi je dobar deo posla oko plasmana u polufinale Lige šampiona obavio u prvom meču s Portom, kada je slavio sa 2:0, a večeras...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.