NOJER ODLUČIO: Preskače prijateljske mečeve

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2023, 17:42

NOJER ODLUČIO: Preskače prijateljske mečeve

Tek se vratio na teren posle loma noge.

Golman Bajerna Manuel Nojer izjavio je danas da neće biti na spisku selektora fudbalske reprezentacije Nemačke Julijana Nagelsmana za prijateljske mečeve protiv Turske i Austrije, prenose nemački mediji. Nojer je u decembru prošle godine slomio nogu na skijanju, a tek pre nekoliko nedelja se vratio na teren.

 - Dugo sam razgovarao sa Nagelsmanom. Ponovo smo razgovarali posle utakmice u Dortmundu. Neću da budem u reprezentaciji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer mi je potrebno još vremena za sebe. Ove utakmice dolaze prerano - izjavio je Nojer na konferenciji za medije u Minhenu.

Nemačka će 18. novembra igrati sa Turskom u Berlinu, a tri dana kasnije sastaće se sa Austrijom u Beču. Nagelsman će u petak da objavi spisak igrača za duele sa Turskom i Austrijom

 - Dobro je da se zaleče rane. O svemu smo otvoreno pričali. Daću sve od sebe da se u nacionalni tim vratim naredne godine - istakao je Nojer.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.