NOĆNA MORA ZA TUHELA SE NASTAVLJA: Krvnički se potukli Sane i Mane

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 19:36

NOĆNA MORA ZA TUHELA SE NASTAVLJA: Krvnički se potukli Sane i Mane

Pesnička pogodnost je što im se prezimena rimuju.

Fudbaler Bajerna Sadio Mane udario je pesnicom saigrača Liroja Sanea u svlačionici, posle debakla bavarskog kluba na gostovanju Mančester Sitiju sa 3:0, u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, tvrdi nemački lista Bild.

Između Senegalca Manea i Nemca Sanea sukob je počeo još na terenu.

Mane je u 83. minutu utrčao da dobije loptu u prazan prostor od Sanea, ali je Nemac očekivao da Senegalac priđe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i primi loptu.

Sanea je iznervirao potez Manea, naljutio se i počeo da mu prebacuje.  Mane nije ostao dužan saigraču i počeli su da se svađaju na terenu.

Verbalni obračun je nastavljen na putu ka svlačionici, a Mane se požalio stručnom štabu i saigračima zbog načina na koji mu se Sane obratio na terenu. Dok je Nemac nastavio da kritikuje, Mane ga je fizički napao.

Udario ga je pesnicom u lice i raskrvario mu usnu. Saigrači su hitno reagovali i izveli Sanea ispred svlačionice kako bi smirili situaciju.

Iz Bajerna se još niko nije oglasio povodom incidenta, ali je izvesno da Manea čeka žestoka kazna, ukoliko se ispostavi da je Bildova ekskluziva istinita.

Sponzor vesti Lige šampiona – sportska kladionica Meridian

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Tejlor Vord, devojka Rijada Mareza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.