NO LIMIT: Zvezda PROBIJA sve granice da bi dovela ovog igrača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2018, 11:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NO LIMIT: Zvezda PROBIJA sve granice da bi dovela ovog igrača (FOTO)

Cifre od kojih se vrti u glavi.

Marko Marin i dalje ostaje prvi pik Crvene zvezde. Crveno-beli vide nekadašnjeg nemačkog reprezentativca kao najveće pojačanje u pokušaju da se dokopaju Lige šampiona.

BORJAN NE MOŽE SAM: Zvezda dovela golmana od poverenja!

 Sa vezistom rođenim u Novoj Gradiški razgovarano je nekoliko puta, a kako saznaje HotSportp plan je da se bar na godinu dana preseli u Beograd za mnogo manju platu nego što ima u Olimpijakosu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
DANI ODLUKE NA MARAKANI: Zvezdin vezista DOBIO ponudu slavnog kluba! (FOTO)

OFFICIAL: Chelsea legend Marko Marin has joined Olympiacos on a 3 year deal. pic.twitter.com/B56sTii5yL

— ️ (@AddictedToCFC) August 22, 2016

U Atini je zarađivao na godišnjem nivou 1,2 miliona evra, a crveno-beli su spremni da probiju gornju ‘granicu’ i plate igraču 600.000 evra. Dogovor dve strane je blizu i sada se kreće na drugo polje sa ljudima iz Olimpijakosa.

Spominje se da su Atinjani odredili cenu od čak pet miliona evra za Marina, ali Zvezda će pokušati dogovor oko pozajmice i da plaća igrača narednih godinu dana.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.