NLB: Zadar - FMP (19h)

Izvor: B92, 21.Nov.2009, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NLB: Zadar - FMP (19h)

Košarkaši FMP-a gostuju u subotu od 19 časova ekipi Zadra u devetom kolu NLB lige.

Ekipa iz Železnika je u prošlom kolu protiv Radničkog odigrala najbolju utakmicu u dosadašnjem delu sezone, ali ulogu favorita ipa prepušta hrvatskom timu. "Zna se ko je favorit pred ovaj meč, ali budite sigurni da u Zadar ne nosimo belu zastavu. Hoću da se borimo, pa šta uradimo", rekao je trener FMP-a Vlade Đurović.

Otežavajuća okolnost pred gostovanje Zadru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je podatak da su zbog bolesti u Beogradu ostali centri Miroslav Raduljica i Dejan Musli.

„Raduljica je bio u sastavu protiv Radničkog, ali više sa ciljem da zastraši protivnika. Biće nam teško bez Miroslava i Dejana, ali će zato novu šansu dobiti Svetozar Stamenković. Možda nije zahvalno hvaliti ga posle debitantske utakmice u seniorskom timu, ali verujem da će biti odličan igrač. Ima dobar skok, snagu, šut koji mu daje mogućnost da igra i krilo, a vrlo je važno i to što je dovoljno bezobrazan na terenu. Pokazali smo protiv Radničkog da nismo toliko loša ekipa kao što su neki mislili. Ubedljiva pobeda protiv Kragujevčana će nam mnogo značiti u nastavku sezone”, izjavio je Đurović.

Zadrani za sada imaju skor od četiri pobede i tri poraza. Svi igrači u Zadra su spremni za utakmicu, neki više neki manje.

"Viroza je napustila svlačionicu, ali napale su nas povrede. Dauns ima problema sa zglobom, Marčinković sa leđima, Boisa sa ligamentima, ali verujem da će do utakmice sve povrede biti sanirane", rekao je Zadra Zmago Sagadin.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.