NLB: Poraz Partizana u Podgorici

Izvor: B92, 19.Nov.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NLB: Poraz Partizana u Podgorici



Košarkaši Partizana izgubili su u Podgorici od Budućnosti, 73:68 (14:16, 22:14, 20:20, 17:18).

Pred oko 3.500 ljudi u dvorani 'Morača' domaći tim je ključnu prednost stekao u drugom periodu igre, a veliku razliku održavao je u većem delu meča da bi košarkaši Partizana tek u samom finišu učinili poraz manje ubedljivim.

Jeretin je postigao 19 poena, Micov 10 za domaći tim, a u ekipi Partizana čak jedanaestorica košarkaša upisali su se u strelce, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najefikasniji Perović sa 11 poena.

"Mislim da je Budućnost postala ozbiljan tim, ova utakmica je za njih bila važna. Mi nsimo uspeli da obnovimo energuiju posle utakmice sa Cibonom. Ova razlika na kraju ne pokazuje šta se dešavalo, razlika u igri bila je na većem nivou," rekao je posle utakmice trener Partizana Duško Vujošević.

Posle deset kola NLB lige Partizan je na deobi trećeg mesta sa ekipom Hemofarma. 'Crno-beli' i Vrščani imaju po sedam pobeda, jednu manje od vodećih ekipa, FMP Železnika i Cibone.

Budućnost je sa skorom 6-4 na petom mestu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.