NJENE SLIKE SU PRAVA RETKOST: Jokić je majstorijama zadivio ceo svet, a OVO je Natalija koja je zauvek osvojila njegovo srce (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 19:41

NJENE SLIKE SU PRAVA RETKOST: Jokić je majstorijama zadivio ceo svet, a OVO je Natalija koja je zauvek osvojila njegovo srce (FOTO)

Uz njega godinama.

Sjajne partije Nikole Jokića u plej-of seriji protiv Klipsersa, rezultirale su time da o gorostasu iz Sombora već danima bruji ceo svet.

Kada se pojavio u najjačoj ligi na svetu, mnogi su ga osporavali, ali je on čekao i dočekao svojih pet minuta da svima objasni ko je i šta je.

Godinama unazad, pored porodice njegova najveća podrška u svemu je devojka Natalija.

A post shared by ORLOVI_u_Rusiji (@orlovi_u_rusiji) on Sep >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 18, 2020 at 11:18pm PDT

 Ali za razliku od svega onoga što pokazuje na terenu, Nikola svoj privatan život sebično čuva, tako da se on njegovoj izabranici malo zna. Poznato je da su zajedno od 2013. godine i da su se upoznali preko zajedničkih prijatelja.

Lepa Natalija, najvernija je Nikolina navijačica i ne propušta ni jednu njegovu utakmicu. Nije joj problem ni da otputuje u drugu državu kako bi svog dragog bodrila sa tribina.

With girlfriend.❤️ . . . #denver #nuggets #denvernuggets #colorado #nba #james #lebron #lebronjames #durant #kevindurant #basketball #serbia #usa #america #unitedstates #curry #irving #boston #bostonceltics #joker #nikolajokic

Објава коју дели Nikola Jokic (@nikolajokicofficial) дана 27. Јун 2017. у 5:26 PDT

With girlfriend.🇷🇸

Објава коју дели Nikola Jokic (@nikolajokicofficial) дана 16. Сеп 2019. у 8:22 PDT

Devojka Nikole Jokića #basketball #nba #nbaplayoffs #nikolajokic #denvernuggets #love #kiss #girlfriend #srbija

Објава коју дели ORLOVI_u_Rusiji (@orlovi_u_rusiji) дана 18. Сеп 2020. у 11:18 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.