NJEGA SU NAMERAČILI: Real želi igrača Bajerna (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 15:46

NJEGA SU NAMERAČILI: Real želi igrača Bajerna (FOTO)

Razmišlja se o sledećoj sezoni.

Fudbalski klub Real Madrid zainteresovan je za igrača Bajerna i kanadskog reprezentativca Alfonsa Dejvisa, prenosi Skaj Nemačka.

Nemački mediji tvrde da je Dejvis odlučio da napusti Bajern na kraju sezone, pošto više ne želi da igra u Bundesligi. Kanadski fudbaler je navodno dogovorio lične uslove ugovora sa madridskim Realom.

Dejvis (23) ima ugovor sa Bajernom do juna 2025. godine, ali će Kanađanin, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako prenosi Skaj Nemačka, na kraju sezone da pokuša da izbori transfer u Real.

On je u Bajern stigao 2018. godine iz Vankuvera za 14 miliona evra. Kanadski fudbaler je za klub iz Minhena odigrao 180 utakmica i postigao je devet golova. Sa Bajernom je osvojio 13 trofeja. Dejvis je za reprezentaciju Kanade nastupio na 44 meča i 15 puta se upisao u listu strelaca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.