NJE TAMO NIJE BILO: Otkriveno šta je NEDOSTAJALO helikopteru u kobnom letu Kobija Brajanta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2020, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NJE TAMO NIJE BILO: Otkriveno šta je NEDOSTAJALO helikopteru u kobnom letu Kobija Brajanta!

Legendarni as tragično izgubio život.

Legenda Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant, njegova 13-godišnja ćerka Đijana i još sedam osoba tragično su izgubili život kada je helikopter kojim su krenuli na utakmicu udario u brdo, preneli su mediji u Americi.

Kako je objašnjeno, letelica koja je u vlasništvu slavnog košarkaša nije bila opremljena crnom kutijom, a nije ni trebala da bude. Umesto nje postojao je iPad koji se koristio za plan leta, vremenske uslove i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << druge elemente leta koje će istražitelji gledati, prenose američki mediji.

Istražitelji su takođe zamolili javnost da im dostave fotografije tog područja iz vremena pada helikoptera kako bi utvrdili uslove pod kojima se kretala letelica.

BONUS GALERIJA

Pogledajte još slika Kobija Brajanta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.