NISU ZADOVOLJNE DANAŠNJIM DANOM: Naše strelkinje očekuju bolje rezultate

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 18:29

NISU ZADOVOLJNE DANAŠNJIM DANOM: Naše strelkinje očekuju bolje rezultate

Biće bolje.

Srpska reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović rekla je da nije zadovoljna rezultatom u disciplini vazdušna puška na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Srpske strelkinje Andrea Arsović i Sanja Vukašinović nisu uspele da se plasiraju u finale u disciplini vazdušna puška.

Arsović veruje da će ispraviti greške u miksu sa Milutinom Stefanovićem.

- Nisam zadovoljna rezultatom, naravno. Prve tri serije su bile više nego odlične, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nažalost kasnije su stvari otišle u drugom smeru i nisam uspela da se vratim u fokus sa početka - rekla je Arsović, prenosi Olimpijski komitet Srbije.

- Očekuje me miks dubl sa Milutinom Stefanovićem za tri dana i želim da tu ispravim sve greške - dodala je ona.

Nije dobro krenula sezona za Zvezdu - remi s Vojvodinom i poraz od Kairata uneli su nemir na Marakanu, pa bi večeras (21.00) Mladost iz Lučana morala da padne. Kvota na keca je 1,10, a na ponedu domaćina bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Mladost Lučani.

Arsović je u kvalifikacijama zauzela 29. poziciju sa rezultatom 623,3, dok je Vukašinović prvu predstavu na Igrama završila na 44. mestu sa učinkom od 617,8 krugova.

- Otvorile smo ovaj takmičarski dan za naš tim pa sam osećala još veću dozu odgovornosti. Ovo nije moja najbolja disciplina, u narednim danima ću pokušati da popravim utisak u novim nastupima. Očekivala sam i danas bolji rezultat, ali moramo da idemo dalje - rekla je Vukašinović.

Njih dve će ponovo na vatrenu liniju izaći 27. jula u miks konkurenciji.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.