NISU SE RASPALI: Paunović OTKRIO u čemu je UŽIVAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 20:12

NISU SE RASPALI: Paunović OTKRIO u čemu je UŽIVAO!

Reding prekinuo crni niz.

Lakše se diše u taboru Redinga, posle pobede nad Bristol Sitijem u 14. kolu Čempionšipa.

Plavo-beli su slavili sa 3:1, a napadači su konačno vratili osmehe na lice srpskog menadžera na klupi Redinga Veljka Paunovića.

- Patili smo ovog meseca, ali danas sam uživao u sjajnoj igri koju smo prikazali. Moraću još jednom da je analizitam, najpre u mojoj glavi, a onda i na kompjuteru. Ali, prvi utisak mi je da smo odigrali skroz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobro - rekao je Paunović.

Podsetimo, ekipa sa "Madejski" stadiona je krenula silovito u novoj sezoni, a onda upala u rezultatsku krizu. Čak pet mečeva zaredom, Reding nije znao za trijumf, do derbija sa Bristolom.

- Odigrali smo u napadu kao nikada do sada, a uspeli smo i da odgovorimo posle njihovog izjednačenja. Nismo se raspali, tim je reagovao jako dobro. Možemo još bolje. Ali, danas smo imali dobar balans između napada i odbrane. I došli smo do dobrog rezultata, uzeli tri boda i odigrali dobru utakmicu - kaže srpski stručnjak.

Naredni izazov je na gostovanju u Venzdeju, "davljeniku" Šefildu.

- Važno je što smo ponovo došli do osećaja pobednika. I to je sjajan osećaj, fantastično nam prija. Sada ćemo da počnemo da gradimo novi pobednički momentum. Volimo kada trijumfujemo i sada jedva čekamo da dođe na red nova utakmica - istakao je Veljko Paunović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.