NISU SAMO REZULTATI: Petrić podneo ostavku zbog pogoršanog zdravstvenog stanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2023, 19:03

NISU SAMO REZULTATI: Petrić podneo ostavku zbog pogoršanog zdravstvenog stanja

Sve je kulminiralo eliminaciom od Šerifa.

Trener Partizana Gordan Petrić podneo je ostavku na tu funkciju, posle poraza od Šerifa i ispadanja iz Lige konferencije. Šef struke crno-belih se navodno već oprostio od fudbalera i povući će se tokom martovske pauze zbog utakmica reprezentacija.

Na Petrićevo povlačanje uticalo je i njegovo pogoršano zdravstveno stanje zbog konstantnog stresa koji je doživljavao prethodnih meseci u Humskoj, a koji je kulminiralo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bolnim ispadanjem iz Evrope u dvomeču protiv Šerifa.

Gordan Petrić je početkom avgusta preuzeo Parni valjak nasledivši Iliju Stolicu. Vodio je crno-bele  i na 29 utakmica, ostvario 18 pobeda, uz šest remija i pet poraza.

Prošao je grupnu fazu Lige Konferencija, ali je odmah u nokaut fazi njegov tim eliminisan od skromnog Šerifa uprkos pobedi u prvom meču. Sa druge strane, u Kupu Srbije Partizan je doživeo bolnu eliminaciju od Radničkog iz Sremske Mitrovice još u septembru, a u Superligi zaostaje velikih 11 bodova za Zvezdom pred mečeve protiv Radničkog 1923 i "Večiti derbi".

Partizan od sredine marta na klupi imati i trećeg trenera u sezoni ponavljajući negativan rekord iz 2017/2018. kada su na toj funkciji bili Miroslav Đukić, Zoran Bata Mirković i Savo Milošević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Tamara Vešović, supruga Marka Vešovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.