NISU PAZILI ŠTA OBJAVLJUJU: Jović i Terzić se izvinili svima u Fiorentini

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 18:47

NISU PAZILI ŠTA OBJAVLJUJU: Jović i Terzić se izvinili svima u Fiorentini

Problem nastao posle meča protiv Bazela.

Srpski fudbalski reprezentativci Luka Jović i Aleksa Terzić uputili su javno izvinjenje svima u Fjorentini zbog sporne objave na društvenim mrežama posle poraza 1:2 u Firenci od Bazela u prvom meču polufinala Lige konferencija. Jović i Terzić su počeli su meč na klupi, a napadač je ušao u 81. minutu, dok defanzivac nije dobio ni minut na terenu. Posle meča, podelili su obojica objavu jednog Instagram profila, gde su njihovi dresovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na fotografiji, ali nisu gledali šta piše u objavi, u kojoj je žestoko kritikovan trener Fjorentine Vinćenco Italijano.

 - Taktička katastrofa trenera. Trebalo je da izvede istu postavu kao na utakmici protiv Napolija. Pružili su dobru partiju. Posebno Luka i Terzić, obojica su izgledali vrlo spremno i greška je ostaviti ih obojicu na klupi. Nastavljaš da rotiraš i nastavljaš da gubiš. Drži se jake jedanaestorke, čoveče. I čovek ne samo da rotira, već u bitnim utakmicama uvodi igrače koje nismo videli mesecima. Italijano jednostavno nema viziju - piše u objavi koju su nesmotreno podelili Jović i Terzić.

Obojica su danas reagovala i na društvenim mrežama uputila izvinjenje, koje je preneto i na zvaničnom sajtu kluba sa stadiona Artemio Franki.

 - Želeo bih da izrazim izvinjenje treneru, saigračima i klubu. Objavio sam samo sliku. Moja je greška i nije mi bila namera da omalovažim posao koji svi zajedno radimo sa trenerom. Pogrešio sam i izvinjavam se. Svi zajedno idemo napred - napisao je Jović.

 - Moj gest, iako je napravljen automatski, bez prethodnog čitanja sadržaja objave, bio je pogrešan i mogao je da dovede do nesporazuma. Želeo bih da se izvinim treneru, saigračima i klubu za ono što se dogodilo sinoć. Napravio sam grešku i juče, kao i danas i sutra, moramo svi da veslamo u istom pravcu - objavio je Terzić.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.