NISU HTELI DA ODRŽE MINUT ĆUTANJA ZA AMFILOHIJA: Kapiten u Crnoj Gori ŠUTNUO loptu u aut, ne interesuje ga sudija (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 22:27

NISU HTELI DA ODRŽE MINUT ĆUTANJA ZA AMFILOHIJA: Kapiten u Crnoj Gori ŠUTNUO loptu u aut, ne interesuje ga sudija (VIDEO)

Akteri su tako želeli...

Na meču Druge lige Crne Gore u fudbalu između Drezge iz Piperija i Ibra iz Rožaja, kapiten domaćina Balša Bogićević je na početku utakmice napravio potez o kom se priča.

Po kretanju sa centra, odmah izbacio loptu u aut.

On je to uradio kako bi se potom pridružio saigračima i zajedno sa njima, ali i ostalim akterima meča, minutom ćutanja odao poštu preminulom mitropolitu Amfilohiju Radoviću.

Rukovodstvo lige >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije predvidelo minut ćutanja, ali su akteri utakmice želeli da odaju poštu Amfilohiju.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

Утакмица друге лиге Црне Горе Дрезга (Пипери) -Ибар (Рожаје), капитен Дрезге Балша Богићевић на почетку утакмице избацује лопту ван терена и на тај начин омогућава играчима на терену да минутом ћутања одају пошту блаженопочившем Митрополиту Амфилохију. pic.twitter.com/EPe4eowqOn

— 🇲🇪🇲🇪zelenascg🇲🇪🇲🇪1244 (@zelenascg) October 31, 2020

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije Radović preminuo je u petak u Kliničkom centru u Podgorici gde se od 6. oktobra lečio od korona virusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Prekid igre u Crnoj Gori u znak mitropolita Amfilohija

Izvor: RTS, 01.Nov.2020, 14:16

Fudbaler Balša Bogićević, kapiten crnogorskog drugoligaša Drezge, na početku meča protiv Ibra, izbacio je loptu van terena, kako bi se ukazao minut ćutanja u znak smrti mitropolita Amfilohija. . Iako pre početka meča Dezga - Ibar nije bio propisan minut ćutanja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.