NIŠTA SE NE PREPUŠTA SLUČAJU: Al Hilal doveo još jednog Brazilca

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 14:18

NIŠTA SE NE PREPUŠTA SLUČAJU: Al Hilal doveo još jednog Brazilca

Juriš na titulu.

Iako ima sedam bodova prednosti ispred Al Nasra 15. kola pre kraja šampionata Saudijske Arabije, u Al Hilalu ne žele da ništa prepuste slučaju.

Ekipa u kojoj sa velikim uspehom igraju srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić dobila je još jedno veliko pojačanje. U pitanju je novi brazilski as.

Nova akvizicija je levi bek Olimpika iz Marselja Renan Lodi (25)

Brazilac je karijeru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << započeo u Atletiku Paranenseu, zatim s promenljivim uspehom igrao u madridskom imenjaku, potom bio pozajmljen Notingem forestu i prodat Olimpiku.

Al Hilal će posle šestomesečne pozajmice biti u obavezi da otkupi Lodija za obeštećenje od 20.000.000 do 25.000.000 evra, s tim da će 30 odsto od pomenute sume pripasti Renanovom prethodnom klubu Atletiku, koji ga je letos prodao Marselju za 13.000.000.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.