NIŠTA OD POVRATKA NA MARAKANU: Bio je viđen u Zvezdi, ali dobio je BOLJU PONUDU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 09:33

NIŠTA OD POVRATKA NA MARAKANU: Bio je viđen u Zvezdi, ali dobio je BOLJU PONUDU!

Želja za dokazivanjem...

Kako stvari stoje, bivši igrač Crvene zvezde Mihail Ristić će izgleda dobiti bolju priliku u Benfiki i stoga ne namerava da se vrati u Beograd.

Naime, portugalski list "Abola" piše kako je sve izglednije da Mihailo Ristić ostane u Benfiki naredne sezone i da klub ima ozbiljnije planove sa njim.

To znači da neće doći do ponovnog oblačenja crveno-bečog dresa, iako je šampion Srbije žarko želeo da vidi Ristića u svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << redovima. Ristić je bio druga opcija posle neuspelih pregovora sa Milošem Kerkezom.

Povreda je mučila Ristića ove sezone i mali prostor za proboj pored Aleksa Grimalda. Pošto Grimaldo sigurno napušta Benfiku ovog leta i seli se u Bajer, Mihailu se otvaraju nove mogućnosti.

"Sportski žurnal" piše da se u krugovima oko Zvezde govori sve glasnije da Ristić nema nameru da se vrati u klub, te da ima ponude iz Francuske i Španije.

Ristić je debitovao za seniorski tim Crvene zvezde 2014. godine, zadržao se do 2017. i potom prešao u Krasnodar. Posle pozajmice u praškoj Sparti, tri godine u Monpeljeu, završio je u Benfiki.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Katarina Lazović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.