NIŠTA OD ODBRANE TITULE: Jokićev konj ispustio pobedu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 20:03

NIŠTA OD ODBRANE TITULE: Jokićev konj ispustio pobedu

Moraće da se zadovolji drugim mestom.

Najbolji košarkaš finala NBA lige Nikola Jokić pojavio se na konjičkim trkama u Somboru, gde učestvuju i konji iz njegove štale "Drim kečer", ali nije napustio hipodrom zadovoljan.

Posle proslave prvog šampionskog prstena u istoriji Denver Nagetsa, parade na ulicama glavnog grada Kolorada i izlaska u diskoteku sa saigračima, Jokić je u subou sa suprugom Natalijom, ćerkom Ognjenom doputovao u Srbiju. Na hipodromu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Somboru okupio se veliki broj ljubitelja konja i kasačkih sportova, ali i Jokićevih simpatizera.

Nikola je nešto posle 15.30 sam došao na hipodrom da isprati jednu od trka koja je bila na programu, a u kojoj je učestvovao jedan od njegovih konja. Jokića su prisutni pozdravili aplauzima i ovacijama, uzvikujući: "MVP, MVP, MVP!".

Ovogodišnji Pehar grada Sombora nije odneo Jokićev konj, nego je završio kao drugoplasirani. Danas je na programu bilo devet trka od kojih su se izdvojile dve - 22. Trčanje za pehar grada Sombora i 69. Trčanje za probni srpski kasački derbi.

Somborci kažu da je ovogodišnja manifestacija najposećenija do sada, i to upravo zbog Jokića. Prethodne dve godine nagrada "Pehar grada Sombora" otišla je u ruke grlu Breno Laumar, štale "Drim kečer".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.