NIŠTA OD NEMAČKE POMOĆI: Srbija ostala bez finalnog turnira Lige nacija

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 10:03

NIŠTA OD NEMAČKE POMOĆI: Srbija ostala bez finalnog turnira Lige nacija

Izabranici selektora Kolakovića zauzeli deveto mesto.

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira na finalni turnir Lige nacija, pošto je posle tri sedmice takmičenja osvojila deveto mesto na tabeli sa učinkom od po šest pobeda i poraza, odnosno 16 bodova.

Srbiji je za plasman na finalni turnir LN bila potrebna pobeda Nemačke nad Francuskom u Anahajmu u poslednjem meču treće sedmice. Međutim, Francuska je noćas slavila sa 3:1, po setovima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 21:25, 25:20, 25:22, 25:21.

"Trikolori" su na kraju osvojili osmo mesto sa po šest pobeda i poraza, odnosno 18 bodova. Pored Francuske plasman na FB izborile su selekcije SAD, Japana, Poljske, Argentine, Italije, Slovenije, Poljske i Brazila.

U četvrtfinalu će igrati SAD - Francuska, Italija - Argentina, Japan - Slovenija i Poljska - Brazil.

Finalni turnir Lige nacija je na programu od 19. do 23. jula u Gdanjsku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Odbojkaši Francuske pobedili Nemačku, Srbija bez plasmana na F8 Lige nacija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2023

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira na finalni turnir Lige nacija, pošto je posle III sedmice takmičenja osvojila deveto mesto na tabeli sa po šest pobeda i poraza, odnosno 16 bodova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.