NIŠTA OD MILIONSKOG TRANSFERA: Zvezdin stranac ODBIO ponudu iz slavnog kluba!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020, 10:00

NIŠTA OD MILIONSKOG TRANSFERA: Zvezdin stranac ODBIO ponudu iz slavnog kluba!

Ostaje u crveno-belom.

Fudbaler Crvene zvezde Mateo Garsija odbio je da karijeru nastavi u argentinskom Rasingu, javlja list ,,Ole“. Mladi krilni napadač je imao ponudu od strane kluba iz domovine, koju je Crvena zvezda prihvatila, međutim, igrač nije.

Kako se navodi, Garsija želi da ostane u Evropi i ne promeni klupske boje s obzirom na to da je Olimpijakos uputio svoju ponudu za njegove usluge.

– Dogovor je već bio postignut, ali u Evropi se nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izjalovilo i igrač će ostati tamo – rekao je jedan od neimenovanih čelnika Rasinga za tamošnje medije.

Crvena zvezda i Rasing su prethodno uspeli da dogovore obeštećenje od dva i po miliona evra, kao i način plaćanja, a šampion Srbije je bio zadovoljan razvojem situacije s obzirom na to da su za Garsiju prošlog leta izdvojili 2.2 miliona evra.

Garsijine žellje vezuju se za Evropu, gde se nada da će napraviti respektabilnu karijeru. Olimpijakos je čekao do poslednjeg momenta da uputi i zvaničnu ponudu, koju će igrač prihvatiti, ali sada je na dva bratska kluba da dogovore obeštećenje.

Argentinac je prošle sezone odigrao 24 utakmice za Crvenu zvezdu u svim takmičenjima i postigao je pet pogodaka uz upisane dve asistencije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.