NIŠTA OD MIHE: ON će biti novi trener Juventusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 14:26

NIŠTA OD MIHE: ON će biti novi trener Juventusa

Čeka se kraj sezone.

Siniša Mihajlović spominjao se prethodnih dana kao favorit za klupu Juventusa, ali kako danas pišu italijanski medjiji, naslednik Andree Pirla najverovatnije će biti Đenaro Gatuzo.

Brentfordu je za četiri boda izmakao direktan plasman u Premijer ligu, pa je morao u plej-of, gde večeras (19.00) gostuje Bornmutu. Kvota na dvojku je 2,70, kec je 2,80, a iks 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bornmut - Brentford.

Gatuzo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se bori sa Napolijem za plasman u Ligu šampiona upravo sa Juventusom i Milanom, a dva od ova tri tima izboriće plasman u elitno evropsko takmičenje sledeće sezone.

Kao moguće mete "stare dame" spominjani su i Masimilijano Alegri i Zinedin Zidan, ali je po tvrdnjama medija sadašnji trener Napolija "više od ideje".

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Beatris, sestra bliznakinja kanadske teniserke Eženi Bušar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.