NIŠTA OD MEDALJE: Srbija u UZBUDLJIVOM meču poklekla u SkoplJu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023, 23:01

NIŠTA OD MEDALJE: Srbija u UZBUDLJIVOM meču poklekla u SkoplJu

Imali smo šansu da na 40 sekundi pre kraja dođemo do vođstva.

Košarkaška reprezentacija Srbije (igrači do 16 godina) izgubila je sa 66:63 od Litvanije u četvrfinalu šampionata Evrope u Skoplju. Imali su naši momci i 56:51, ali usledio je pad u igri, a i sreća je bila na strani Litvanije koja ide na megdan Španiji.

Imala je Srbija šansu da nekih 40 sekundi pre kraja trojkom Bjelića dođe u vođstvo, ali lopta nije htela u koš, a nisu se snašli naši ni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na skoku. Zatim je branjen napada, ali na isteku su Litvanci pogodili za tri i to je bilo dovoljno i bilo je to plus pet.

Đorđe Šekularac je na 2,2 sekunde pre kraja pogodio trojku i smanjio na poen razlike, ali nije bilo vremena da se napravi potpuni preokret.

Pogodili su Litvanci preko Davidasa Bujke dva bacanja, a Radović sa pola terena nije uspeo da pogodi za produžetak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.