NIŠTA OD IZBACIVANJA: Osasuna ipak igra u Ligi konferecnija

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2023, 16:10

NIŠTA OD IZBACIVANJA: Osasuna ipak igra u Ligi konferecnija

Sud za sportsku arbitražu usvojio žalbu španskog kluba.

Sud za sportsku arbitražu (CAS) doneo je odluku da Osasuna ne bude kažnjena sa izbacivanjem iz Lige konferencija, objavio je danas španski klub. Osasuna je bila kažnjena izbacivanjem od strane UEFA-e zbog slučaja nameštanja iz 2014. godine. UEFA je kaznu donela na osnovu presude španskog Vrhovnog suda kojim su članovi tadašnje uprave kažnjeni za korupciju i lažiranje dokumentacije.

Osasuna se prvo žalila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Žalbenoj komisiji UEFA koja je žalbu odbacila, ali je Sud za sportsku arbitražu (CAS) odlučio u korist Osasune.

 - S obzirom na nove dokaze koje je klub dostavio u svoju odbranu, UEFA je zaključila da je Osasuna žrtva radnji koje su se dogodile pre deset godina. UEFA je zaključila da Osasuna može da učestvuje u Ligi konferencije - objavio je španski klub na zvaničnom sajtu.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.