NIŠTA OD INTERA: Samardžić na meti PREMIJERLIGAŠA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2023, 21:36

NIŠTA OD INTERA: Samardžić na meti PREMIJERLIGAŠA!

Novi momenti...

Kako stvari stoje, Lazar Samardžić bi mogao da ostane praznih šaka što se tiče transfera u Inter, stvari su se zakomplikovale iako je u jednom trenutku izgledalo da je praktično gotovo i da će 21-godišnji ofanzivni vezni obući dres "Neroazura".

Sada bi čitavu situaciju mogao da iskoristi Vest Hem.

"Čekićari" su spremili ponudu i čekaju vesti iz Italije gde Inter ima pravo prvenstva prolaza, a njihova ponuda bi mogla da bude još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bolja od Interove, čak 25 miliona evra.

Sa druge strane, ovo interesovanje Vest Hema ne dolazi niotkuda, jer je Lukas Paketa, fudbaler tog tima, meta Mančester sitija i mogao bi vrlo brzo da promeni sredinu za ogroman novac, kao što se i pisalo prethodnih dana.

Prati se situacija na tržištu, baš se zakomplikovalo, a Samardžićeva sudbina postaje sve neizvesnija...

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kaludija Romani, navijačica Milana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.