NIŠTA OD GUDELJA U ZVEZDI: Reprezentativac Srbije potpisuje VIŠEGODIŠNJI UGOVOR za ovaj klub!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 21:10

NIŠTA OD GUDELJA U ZVEZDI: Reprezentativac Srbije potpisuje VIŠEGODIŠNJI UGOVOR za ovaj klub!

Omiljen među navijačima...

Srpski reprezentativac Nemanja Gudelj uskoro će potpisati novi ugovor sa Seviljom i u klubu iz Andaluzije trebalo bi da ostane do leta 2026.

Tridesetjednogodišnji vezista jedini je igrač ekipe iz Andaluzije kome ugovor ističe na kraju sezone, a iako je tokom sezone bilo nekoliko kontakata, sada je napravljen važan napredak i obnova saradnje je praktično završena, navodi „Marka“.

Iskusni internacionalac, koji je 2019. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Gvangžu Evergrandea došao u Sevilju kao slobodan igrač, ove sezone postao je nedodirljiv i jedan je od najomiljenijih igrača među navijačima.

Por favor @SevillaFC el próximo en renovar y capitán tiene que ser @nemanjagudelj , es uno de los nuestro y lo demuestra en todos los partidos. Que grande eres!!!! pic.twitter.com/TC2yfahWez

— Paloma Angulo Muñoz (@AnguloPaloma) May 5, 2023

Gudelj je ove sezone odigrao daleko najviše minuta od svih igrača Sevilje, ukupno 3.769. Povrede u obrambenoj liniji dovele su do toga da Srbin preuzme ulogu središnjeg defanzivca i imao je poverenje trojice trenera koji su tokom sezone sedeli na klupi Andalužana.

Podsetimo, prethodnih nedelja pisalo se o eventualnoj selidbi Gudelja u Crvenu zvezdu, ali po svemu sudeći od toga neće biti ništa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.