NIŠTA OD FRANCUSKE: Zvezda će uzeti 12 miliona za Erakovića od drugog kluba

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2022, 16:59

NIŠTA OD FRANCUSKE: Zvezda će uzeti 12 miliona za Erakovića od drugog kluba

Dogovor se očekuje za vikend.

Kako stvari stoje, sve je izvesnije da će Strahinja Eraković ovog leta napustiti Crvenu zvezdu, a presudni trenutak po pitanju tog transfera mogla bi da bude prijateljsak utakmica između Crvene zvezde i Zenita u Sočiju pošto će tamo biti održan i sastanak funkcionera dva kluba na kojem će biti dogovoren i prelazak mladog štopera u klub iz Sankt Peterburga.

Kako saznaje ''Mozzart sport'', Zvezda bi od Erakovićevog transfera mogla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da zaradi između 10 i 12 miliona evra, što će zavisiti od toga po kojoj formuli bude dogovorena isplata novca. Posle ponude moskovskog Dinama, čelnici Zvzede su obavili razgovor i sa čelnicima Zenita koji je tada ponudio osam miliona evra uz određene bonuse i procente, ali su crveno-beli tražili više novca i nastavak pregovora koj ibi doveo do konačnog sporazuma se očekuje ovog vikenda.

Prema informacijama ''Mozzart sporta'' klub iz Francuske koji je pred meč protiv Kopra pominjao sportski direktor crveno-belih je Olimpik iz Marselja koji je u potrazi za štoperom, ali u Ljutice Bogdana nije stigla nikakva zvanična ponuda dok je Zenit odmah bio konkretan, a pokazao je i spremnost da sačeka kraj evropskih kvalifikacija i krajem avgusta odvede Erakovića što je bilo naročito važno za Crvenu zvezdu i trenera Dejana Stankovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.