NIŠTA OD ČUDA SELTIKSA: Majami brejkom u Bostonu otišao u veliko finale (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 08:33

NIŠTA OD ČUDA SELTIKSA: Majami brejkom u Bostonu otišao u veliko finale (VIDEO)

Vrelinu čekaju Denver Nagetsi predvođeni Nikolom Jokićem.

Košarkaši Majami Hita igraće u velikom finalu pošto su u sedmom meču uspeli da naprave brejk u Bostonu i dođu do pobede protiv Seltiksa 103:84 i igraće za titulu protiv Denver Nagetsa predvođenih Nikolom Jokićem.

Boston je gubio sa 3:0 u seriji, stigao je do 3:3 i mogao da postane prvi tim u istoriji koji bi stigao do totalnog preorketa, ali protiv raspoloženog tima sa Floride Keltni nisu mogli ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u sedmom meču. Majami je od starta bio u prednosti koja je do odlaska na veliki odmor bila dvocifrena 52:41, a sa takvim vođstvom je Hit ušao i u poslednjih 12 minuta kada je bukvalno dotukao Boston pred njegovim navijačima.

Džimi Batler je sa 28 poena bio najefikasniji u redovima Majmaija, dok je dva manje postigao Kejleb Martin koji je uz to imao i 10 skokova. U Bostonu je Džejlen Braun postigao 19 poena, jedan manje dodao je Derik Vajt, dok je Džejson Tejtum imao 14 poena i 11 skokova.

Pogledajte kako izgleda Maria, ćerka Pepa Gvardiole

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.