Izvor: HotSport.rs, 18.Apr.2015, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA OD BOKE: Tevez ostaje u Juventusu

Fudbaler Juventusa Karlos Tevez ostaće u italijanskom klubu do isteka ugovora 2016. godine, a zatim će se vratiti u Boku Juniors, gde će završiti karijeru.


Tevez je nedavno izjavio da želi da završi karijeru u svom bivšem klubu Boki Juniors, a predsednik tog argentinskog kluba Danijel Anđeliki rekao je da je uprava blizu potpisivanja ugovora sa 31-godišnjim napadačem.
Anđeliki je rekao da je na Tevezu odluka da raskine ugovor sa Juventusom pre juna 2016. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << godine. Međutim, Tevezov agent Adrijan Ruoko rekao je će argentinski fudbaler ostati u Juventusu dok mu ne istekne ugovor.
– Jedino što je sigurno je da Teves želi da poštuje ugovor sa Juventusom. Želimo da izbegnemo dodatni pritisak na Tevesa u odlučujućem trenutku u sezoni za njega i Juvenuts, rekao je Ruoko, pišu italijanski mediji, a prenosi agencija Beta.
hotsport.rs
The post NIŠTA OD BOKE: Tevez ostaje u Juventusu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.