NIŠTA OD ARABIJE: Mitar ostaje u Evropi! Seli se u GIGANTA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 17:16

NIŠTA OD ARABIJE: Mitar ostaje u Evropi! Seli se u GIGANTA?

Preokret.

Srpski napadač Aleksandar Mitrović na meti je milanskog Intera - prenose italijanski mediji.

Centarfor Fulama je bio na korak od prelaska u arabijski Al Hilal, ali Kotidžersi nisu prihvatili nijednu od bogatih ponuda sa Srednjeg Istoka i Mitrović se vratio u trenažni proces kluba iz Londona

Ovoga puta je na Srbina oko bacio aktuelni vicešampion Evrope koji traži igrača na poziciji napadača nakon odlaska Edina Džeke i Romelu Lukakua.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Inter je navodno ponudio 35 miliona evra, ali je to Fulam odmah odbio ističiću da je odbijen bio i mnogo veći iznos od Al Hilala. Italijani pišu da Inter neće lako da odustane i uskoro se očekuje nova ponuda za reprezentativca Srbije.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Rita Fortuna, supruga Nuria Fortune fudbalera Genta

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NIŠTA OD BLISKOG ISTOKA: Aleksandar Mitrović se nalazi pred potpisom života!

Izvor: HotSport.rs, 01.Avg.2023

Mogao bi da pojača evropskog velikana Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović izazvao je veliko interesovanje jednog od najvećih italijanskih klubova, Intera, koji ga želi u svojim redovima. Iako je bilo priča o mogućem transferu u Al Hilal iz Saudijske Arabije, Fulam nije odobrio taj potez,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.