NISMO POSLEDNJI NA SVETSKOM KUPU! Delfini u borbi za sedmo mesto savladali Nemačku

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 08:43

NISMO POSLEDNJI NA SVETSKOM KUPU! Delfini u borbi za sedmo mesto savladali Nemačku

Trofej pripao Špancima.

Vaterpolo reprezentacija Srbije zauzela je sedmo mesto na Svetskom kupu koji je noćas završen u Los Anđelesu. Izabranici selektora Uroša Stevanovića u meč za plasman savladali su selekciju Nemačke sa 15:8 (3:1, 2:3, 7:2, 3:2) i tako izbegli poslednju poziciju na turniru.

Mučili su se srpski Delfini u prve dve četvrtine, da bi konačno u trećoj zaigrali kako znaju i umeju i rešeili sve dileme i rutinski stigli do trijumfa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je došao kao melem na rane posle bolnog poraza od Amerikanaca i sramnog od Rumuna.

Najefikasniji u redovima Srbije bili su Radomir Drašović, Strahinja Rašović i Nikola Jakšić koji su dali  po tri gola.

Trijumf na Svetskom kupu pripao je selekciji Španije koje je u finalu deklasirala Italiju sa sa 10:4, dok je u borbi za treće mesto Mađarska tek posle penala srušila selekciju SAD sa 18:16.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.