NISMO BEZ ŠANSI: Novi Pazar dolazi da se nadigrava sa Zvezdom

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023, 09:22

NISMO BEZ ŠANSI: Novi Pazar dolazi da se nadigrava sa Zvezdom

Meč počinje u 20 časova.

Fudbaleri Novog Pazara od 20 časova gostuju Crvenoj zvezdu u meču šestog kola Superlige Srbije. Trener tima iz Raške oblasti Siniša Dobrašinović, izneo je svoje stavove o predstojećem susretu, ističući da su crveno-beli favoriti, ali da i oni nisu bez šansi.

- Svaka ekipa ima svoje slabosti. Pokušaćemo da prenesemo na teren ono što svakodnevno radimo na treningu. Nadam se da će to da bude dovoljno za neki pozitivan rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekao je Dobrašinović.

- Oni su prvi favoriti za osvajanje prvenstva i sve će uraditi da poslednji poraz od Voždovca ode u zaborav. Uz maksimalno uvažavanje, ne mogu kao trener da odem negde kako bih izgubio. To mi ne prolazi kroz glavu -  naglasio je Dobrašinović.

Na ovom susretu će biti obeleženo šest deceenija najvećeg stadiona u Srbiji, a ulaz je besplatan.

MOZZART BET SUPERLIGA - 6. KOLO

Petak

Radnik - TSC 0:1(0:1)

(Stojić 45+1.)

Subota

Napredak - Voždovac (18)

Crvena zvezda - Novi Pazar (20)

Javor - Radnički Niš (20)

Vojvodina - Radnički Kragujevac (21)

Nedelja

Mladost Lučani - Spartak (19.30)

IMT - Partizan (20)

Ponedeljak

Železničar - Čukarički (19)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.