NIŠIOKU ČEKA TEŽAK POSAO: Kod Novaka je sve dobro

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2020, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠIOKU ČEKA TEŽAK POSAO: Kod Novaka je sve dobro

Japanac i Đoković igraju ujutru od četiri časa po našem vremenu.

Novak Đoković će od četiri časa rano ujutru po našem vremenu igrati meč trećeg kola na Australijan openu protiv Japanca Jošihita Nišioke. Ovaj meč je treći po redu u dnevnom terminu na terenu ''Rod Lejver'', a srpski teniser važi za apsolutnog favorita. Nišioka je spreman za taj duel, ali nije hteo da otkriva taktiku za meč.

 - Neću baš sve da vam kažem, ali igrali smo jedan protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugog u Dejvis kupu i tada me je prosto ''ubio'', tako da ću sada morati malo da promenim taktiku. Za mene će to biti drugačije iskustvo, on zna kako se igra na velikim turnirima i na velikim stadionima, dok ja nisam tako često na tim terenima. Biće mi teško, ali shvatiću to kao izazov, daću sve od sebe - rekao je Nišioka. - Moram da uđem u meč sa ciljem da pobedim, takav treba da mi bude mentalitet. Ako budem mogao, nastojaću da budem agresivan, ali na tri dobijena seta su dugi mečevi, menjaću ako bude potrebe za time i trudiću se da se prilagodim. To će biti ključ za taj meč.

Japanc nije mogao da istakne samo jedan segment kao najveću Novakovu snagu jer veruje da srpski teniser nema slabu tačku.

 - Bukvalno je sve kod njega dobro, ali svakako da me najviše impresionira njegovo kretanje, koje je sjajno. Teško je bilo koji udarac odigrati jer je uvek tu, na lopti. Slični smo po tome što se i ja trudim da vratim dosta lopti. Još jedna od njegovih snaga i kvaliteta je visok procenat prvog servisa, odlično kontroliše mečeve na Grend slemu. Moraću da igram duge razmene, ali sam uveren da neću brzo da završim meč protiv njega. Isto tako, verujem da je i moj rad nogu veoma dobar, siguran sam da će biti teško. Moram da nađem način kako da dobijem te duge relije, u tome je ključ zaključio je Nišioka.

BONUS GALERIJA

Pogledajte slike Tejlor Vord, devojke Kuna Aguera

2020 doesn’t officially start till Monday right?👀😎 Wearing @houseofcb

Објава коју дели TAYLOR WARD (@taylorwardx) дана 4. Јан 2020. у 11:27 PST

Thank you to @newlook for a great day at the races, all dress, shoes and accessories from @newlook @chesterraces #thisisnewlook look on my story for link x

Објава коју дели TAYLOR WARD (@taylorwardx) дана 9. Мај 2019. у 9:15 PDT

I’d prefer it if you weren’t in the back of my photo but that’s okk🙄😅

Објава коју дели TAYLOR WARD (@taylorwardx) дана 5. Мај 2019. у 6:49 PDT

Happy Earth Day 🌎 here’s a pic of me that has no relevance to Earth day🌚

Објава коју дели TAYLOR WARD (@taylorwardx) дана 23. Апр 2019. у 11:00 PDT

Do what’s good for youu 🌟 @ohpolly dress x . . Soft waves @michael_bllan_hair_beauty

Објава коју дели TAYLOR WARD (@taylorwardx) дана 4. Апр 2019. у 12:57 PDT

Red series Pt 3 ❤️ . Hair @beauty_worksonline fitted by @beautycutie_salon and blow dried by @michael_bllan_hair_beauty . Eyebrows @carmenclarkebeauty . Makeup by the amazing @makeupbyxvanessa . @ohpolly

Објава коју дели TAYLOR WARD (@taylorwardx) дана 22. Мар 2019. у 11:31 PDT

I can’t get enough of the @bondisands products.. their new liquid gold tanning foam is my new favourite, it’s so easy to apply and smells amazing! Available to buy at @bootsuk

Објава коју дели TAYLOR WARD (@taylorwardx) дана 12. Мар 2019. у 5:26 PDT

Intrigued by the moment 💫 Dress @she_whodareswin

Објава коју дели TAYLOR WARD (@taylorwardx) дана 30. Јан 2019. у 11:57 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.